Jam Tangan Waktu Solat dan Arah Kiblat Buruj Watches

BUAT PERTAMA KALINYA,BURUJ WATCHES MEMPERKENALKAN JAM TANGAN DICIPTA UTK BERGAYA DENGAN CEPAT PLUS CARI ARAH KIBLAT & WAKTU SOLAT TANPA DATA INTERNET YG PERNAH WUJUD DI MUKA BUMI INI!


Didatangkan dengan pelbagai model dan warna kegemaran anda semua.

Cara Terbaik Remind Waktu Solat

Sudah ada jam tangan ni, sudah tidak perlu risau termiss waktu solat kan? Alhamdulillah

SENTIASA UPTODATE WAKTU SOLAT

Setiap kali masuk waktu solat, jam ini akan bunyi alarm. Tu tandanya jomlaaa kita solat awal waktuuu.

ADA NAMA DALAM JAM

Yaaa, boleh set nama sehingga 7 huruf je. Nak bagi hadiah untuk yang tersayang pon best, sebab ada nama si dia dalam jam. Sweet kan?

3 Bahasa Dalam 1 Jam

Rare kan? Anda boleh tukar bahasa jam anda kepada MELAYU, ENGLISH atau ARAB

RARE DESIGN UPDATED

Material tali sangat cantik dan exclusive. Diimport khas material tali dari luar negara supaya si pemakai kelihatan simple tapi bergaya

MUDAHNYA NAK CARI ARAH KIBLAT

Sangat mudah untuk cari arah kiblat, dan rupenya tak perlu pon ada data internet!

Automatic Qibla Compass

Cari arah kiblat kini lebih mudah dan tepat tanpa data internet

Prayer Time Reminder

Waktu solat seluruh dunia kini di tangan anda tanpa data internet

Your & Beloved Name

Setting nama anda atau tersayang di jam tangan supaya sentiasa rasa dihargai dan disayangi

Recent Blog Posts

Singgah baca blog kami berkaitan produk dan solat khususnya

Sale Hari Malaysia
Sale Merdeka Jam Solat Buruj Watches
Perkhidmatan Pelupusan Al Quran & Buku Agama
Buruj Arabic Classic Golden Brown (NEW PROMO AIDILADHA)
Buruj Aysa Jam Tangan Solat Digital Khas Buat Kaum Hawa
Jam Tangan Anticlockwise Buruj Tawaf Classic
(Buruj Exclusive) Jam Tangan Solat Digital dan Arah Kiblat
(Buruj Sport) Jam Tangan Solat Digital dan Arah Kiblat

Apa Kata Pelanggan Kami?

Berminat ke nak order? Sebab korang serius nak order, admin bagi korang special offer! miliki sekarang dan anda jimat 4 perkara :-⁣
1.✅ Promosi Jimat 24% Untuk 100 Unit Terawal Je
2.✅ Pos Percuma seluruh Malaysia⁣
3.✅ 100 terawal juga layak dapat FREEGIFT COMEL khas dari kami⁣
4.✅ 100 terawal juga layak dapat kupon RM10! Boleh terus TEBUS

Rashid Razali

Rashid Razali

Buruj Sport

Sekarang dah tak perlu bukak fon tengok waktu solat lagi-lagi bila tengah sibuk dengan kerja, berpandukan jam sahaja sudah memadai

Amira Adira

Amira Adira

Buruj Qibla

Memudahkan saya nak masuk hutan, nak tengok kiblat, nak solat di mana-mana sahaja. Jam azan & kiblat ni memudahkan urusan saya dgn Allah

Sakinah

Sakinah

Buruj Aysa

Sejak pakai ni ramai kawan tegur, siap buat demo untuk kiblat lagi untuk diaorg. rasa special pula bila pakai jam ada kiblat ni. Senang bila operasi. Tekan-tekan je

Rozita Marzuki

Rozita Marzuki

Buruj Watches

Senang nak set surah yang kita dah baca. Mudah sebagai rujukan kalau lupa surah dan ayat. Waktu azan dan kiblat juga tepat